Døre & vinduer

Alt inden for vinduer og døre

Udskiftning af døre og vinduer i din bolig! Tømrerfirmaet Bjarne Frantzen og sønner ApS tager sig af både små og store opgaver med udskiftning af vinduer og døre. Det kan være en enkelt dør, der skal skiftes, eller alle vinduer og døre på én gang.

Nye vinduer og døre giver rigtig god mening, når du ønsker at energioptimere din bolig. Når du sparer på varmen, så hjælper du både klimaet og din egen privatøkonomi. Desuden er det en væsentlig forbedring og vedligeholdelse af dit hus, og kan være med til at fremhæve husets stil og udtryk.

Vi vejleder dig altid gerne i forhold til valg af produkter. Der er selv sagt et hav af forskellige mærker og varierende kvaliteter på markedet. Vi guider dig til at træffe et valg, du bliver glad for i længden, og som naturligvis lever op til alle standarder og energinormer på området. Vi har gennem mange år anbefalet produkter af mærket KPK, og det gør vi stadig. Vi monterer naturligvis også alle andre mærker. Det vigtigste er altid, at du som kunde er glad og tilfreds. Det er dit hus, og du skal nyde resultatet i mange år frem. 

Alt inden for vinduer og døre – fra de helt store glaspartier, som bringer lys og udsigt helt ind i boligen – til terrassedøren, ovenlysvinduet og tagvinduerne. Vi laver hul til vinduer og døre nye steder i boligen, og vi reparerer murværket, så opgaven fuldendes smukt.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Har du brug for en dygtig og kvalitetsbevidst tømrer i Nordsjælland? Tømrerfirmaet Bjarne Frantzen og sønner ApS leverer godt og solidt tømrerarbejde med flot afslutning!

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
  Vi tilbyder

  Tømrer i Hillerød og Helsingør

  Vi kører til opgaver i hele Nordsjælland. Mens Nicklas har sit udgangspunkt i Helsingør og dækker hele den sjællandske nordkyst og det nordligste Sjælland, har Bjarne og Patrick deres base i Hillerød og dækker opgaver derfra og sydpå mod Lyngby, Ølstykke og Frederikssund.  

  Kontakt os

  Bjarne

  Fyrrebakken 7
  3400 Hillerød

  Kontakt os

  Nicklas

  Damhusvej 12
  3000 Helsingør