Totalentrepriser

Ønsker du en dygtig partner, som kan tage styringen på dit byggeri eller din renovering?

Tømrerfirmaet Bjarne Frantzen og sønner ApS påtager sig totalentreprisen, når du skal bygge om, bygge til, bygge nyt, eller renovere hele eller dele af din bolig.

Sammen med vores dygtige faste samarbejdspartnere leverer vi kvalitetsbevidst håndværk, som du kan glæde dig over i mange år.

Med vores mangeårige erfaring kan du føle dig i helt trygge hænder. Vi har rutinen og kompetencerne til at styre dit projekt helt sikkert i mål. Samtidig lægger vi vægt på dyder som ordentlighed og fokus på detaljen. Trods vores erfaring går vi til hver en ny opgave med ydmyghed og respekt for lige netop dine ønsker og forventninger til både proces og resultat.

Tilbygning, ombygning, nybyggeri og renovering i Nordsjælland? Vi tager totalentreprisen og leverer det bedst tænkelige resultat!

Få et uforpligtende tilbud i dag

Har du brug for en dygtig og kvalitetsbevidst tømrer i Nordsjælland? Tømrerfirmaet Bjarne Frantzen og sønner ApS leverer godt og solidt tømrerarbejde med flot afslutning!

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
  Vi tilbyder

  Tømrer i Hillerød og Helsingør

  Vi kører til opgaver i hele Nordsjælland. Mens Nicklas har sit udgangspunkt i Helsingør og dækker hele den sjællandske nordkyst og det nordligste Sjælland, har Bjarne og Patrick deres base i Hillerød og dækker opgaver derfra og sydpå mod Lyngby, Ølstykke og Frederikssund.  

  Kontakt os

  Bjarne

  Fyrrebakken 7
  3400 Hillerød

  Kontakt os

  Nicklas

  Damhusvej 12
  3000 Helsingør