Renovering

Skal hele huset eller lejligheden renoveres fra A til Z?

Skal hele huset eller lejligheden renoveres fra A til Z? Eller drømmer du om at udskifte det gamle badeværelse med et nyt, få dig et nyt køkken eller gå i gang med en gennemgribende istandsættelse af den uudnyttede førstesal?
Tømrerfirmaet Bjarne Frantzen og sønner ApS påtager sig alle former for renovering af din bolig. Med omfattende viden, kompetencer og erfaring går vi til opgaven med krum hals, men med ydmyghed og respekt overfor dine krav og ønsker.
Vi koordinerer alt arbejdet med de involverede håndværkere og sørger for, at du får dine forventninger indfriet og dine boligdrømme opfyldt.
Vi lægger vægt på en god og imødekommende vejledning. Det handler om at lytte og forstå, hvad det er, du gerne vil have. Vi bidrager altid gerne med idéer og inspiration, skitser og forklaringer – og hvis du har et billede af noget, du godt kunne tænke dig, så finder vi en løsning, der matcher.
Renovering af din bolig eller dit sommerhus i Nordsjælland? Kontakt os med det samme, så vi kan sætte et møde i kalenderen snarest. Vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud på opgaven, når vi er kommet frem til den bedste løsning for dig.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Har du brug for en dygtig og kvalitetsbevidst tømrer i Nordsjælland? Tømrerfirmaet Bjarne Frantzen og sønner ApS leverer godt og solidt tømrerarbejde med flot afslutning!

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
  Vi tilbyder

  Tømrer i Hillerød og Helsingør

  Vi kører til opgaver i hele Nordsjælland. Mens Nicklas har sit udgangspunkt i Helsingør og dækker hele den sjællandske nordkyst og det nordligste Sjælland, har Bjarne og Patrick deres base i Hillerød og dækker opgaver derfra og sydpå mod Lyngby, Ølstykke og Frederikssund.  

  Kontakt os

  Bjarne

  Fyrrebakken 7
  3400 Hillerød

  Kontakt os

  Nicklas

  Damhusvej 12
  3000 Helsingør