Tilbygninger

Ny tilbygning, udestue eller garage i Nordsjælland

Skal huset udvides med en ekstra fløj, flere værelser, et værksted eller en skøn udestue? Tømrerfirmaet Bjarne Frantzen og sønner ApS bygger din tilbygning, så din bolig passer perfekt til dine behov.

Forandringer i dit liv kalder ofte på forandringer i din bolig. Måske har du købt huset på grund af beliggenheden og med en klar intention om at bygge til? Eller måske har du fundet en ny livspartner, som har lige så mange børn som dig selv? Sammenbragte familier kender om nogen behovet for ekstra værelser! Ved familieforøgelse opstår der ofte en drøm om at bygge til, så der bliver god plads til alle.

Vi hjælper dig med at gøre drømmen til virkelighed. Fra start til slut ”holder vi dig i hånden”, så dit projekt skrider planmæssigt frem. Vi har erfaringen og ved præcis, hvad der skal til, og hvem vi skal kontakte hvornår og hvorfor. Så behøver du ikke at bekymre dig om noget.

Vi har faste, dygtige samarbejdspartnere i alle håndværksfag. Det giver dig en tryghed, at vi også kan stå inde for kvaliteten af det arbejde, de andre håndværkere leverer.

Ny tilbygning, udestue eller garage i Nordsjælland? Kontakt os med det samme. Så kan du godt begynde at glæde dig til flere kvadratmeter at udfolde dig på!

Få et uforpligtende tilbud i dag

Har du brug for en dygtig og kvalitetsbevidst tømrer i Nordsjælland? Tømrerfirmaet Bjarne Frantzen og sønner ApS leverer godt og solidt tømrerarbejde med flot afslutning!

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
  Vi tilbyder

  Tømrer i Hillerød og Helsingør

  Vi kører til opgaver i hele Nordsjælland. Mens Nicklas har sit udgangspunkt i Helsingør og dækker hele den sjællandske nordkyst og det nordligste Sjælland, har Bjarne og Patrick deres base i Hillerød og dækker opgaver derfra og sydpå mod Lyngby, Ølstykke og Frederikssund.  

  Kontakt os

  Bjarne

  Fyrrebakken 7
  3400 Hillerød

  Kontakt os

  Nicklas

  Damhusvej 12
  3000 Helsingør