Træterrasser

Ny træterrasse i Nordsjælland?

​Kontakt Tømrerfirmaet Bjarne Frantzen og sønner ApS! Så varer det ikke længe, før du kan nyde solen på din egen private grund.

Hvordan skal din nye træterrasse se ud? Terrassen skal forhåbentlig danne ramme om mange skønne timer udenfor. Der er heldigvis uanede muligheder for at skabe sig en skøn oase i det fri.

Tømrerfirmaet Bjarne Frantzen og sønner ApS bygger træterrasser i alverdens forskellige træsorter og udformninger. Vi vejleder dig angående de forskellige træsorters holdbarhed, vedligeholdelse og prisniveau – ligesom vi vejleder dig om forskellige mulige konstruktioner.

Når det kommer til mønstre, form på terrassen, håndlister, trapper og hegn om terrassen, så er der også frit slag. Det er kun fantasien, der sætter grænsen. Med baggrund i vores erfaring kommer vi gerne med inspiration til nye løsninger, du ikke selv havde tænkt på.

Drømmer du om en overdækket terrasse, så du kan sidde ude i al slags vejr, så bygger vi også gerne den. Drømmer du om en pergola med et tag af roser eller vindruer, så er det heller ikke noget problem.

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

Har du brug for en dygtig og kvalitetsbevidst tømrer i Nordsjælland? Tømrerfirmaet Bjarne Frantzen og sønner ApS leverer godt og solidt tømrerarbejde med flot afslutning!

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
  Vi tilbyder

  Tømrer i Hillerød og Helsingør

  Vi kører til opgaver i hele Nordsjælland. Mens Nicklas har sit udgangspunkt i Helsingør og dækker hele den sjællandske nordkyst og det nordligste Sjælland, har Bjarne og Patrick deres base i Hillerød og dækker opgaver derfra og sydpå mod Lyngby, Ølstykke og Frederikssund.  

  Kontakt os

  Bjarne

  Fyrrebakken 7
  3400 Hillerød

  Kontakt os

  Nicklas

  Damhusvej 12
  3000 Helsingør