Nybyggeri

Har du planer om at bygge dit helt eget unikke hus?

Har du planer om at bygge dit helt eget unikke hus? Og mangler du den rette håndværker til at styre projektet i mål? Tømrerfirmaet Bjarne Frantzen og sønner ApS bygger gerne dit hus for dig!

Når arkitektens tegninger og ingeniørens beregninger er på plads, så er det bare at gå i gang. Vi påtager os gerne totalentreprisen. Det gælder både arkitekttegnede huse og typehuse, samt naturligvis sommerhuse.

Vi har dygtige samarbejdspartnere i alle faggrupper, så vi kan sammensætte et stærkt team til at bygge dit drømmehus.

Fra første byggemøde til sidste detalje er på plads, holder vi hånd i hanke med, hvordan det hele skrider frem. Vi koordinerer med alle parter, så tidsplanen og budgettet holder. Du bestemmer selv, hvor meget du vil inddrages og informeres løbende. Nogle har det bedst med at være helt tæt på projektet, mens andre helst bare vil overlade det hele til os. Det er et spørgsmål om temperament. Vi lytter til dine ønsker og behov.

Nybyggeri af huse og sommerhuse i hele Nordsjælland! Kontakt os i dag, så vi kan aftale et møde. Så giver vi et uforpligtende tilbud på opgaven.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Har du brug for en dygtig og kvalitetsbevidst tømrer i Nordsjælland? Tømrerfirmaet Bjarne Frantzen og sønner ApS leverer godt og solidt tømrerarbejde med flot afslutning!

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
  Vi tilbyder

  Tømrer i Hillerød og Helsingør

  Vi kører til opgaver i hele Nordsjælland. Mens Nicklas har sit udgangspunkt i Helsingør og dækker hele den sjællandske nordkyst og det nordligste Sjælland, har Bjarne og Patrick deres base i Hillerød og dækker opgaver derfra og sydpå mod Lyngby, Ølstykke og Frederikssund.  

  Kontakt os

  Bjarne

  Fyrrebakken 7
  3400 Hillerød

  Kontakt os

  Nicklas

  Damhusvej 12
  3000 Helsingør